Проект за изграждане на асансьорни шахти за Клиника по инфекциозни болести към УМБАЛ Свети Георги ЕАД- Пловдив

Проект за изграждане на асансьорни шахти за Клиника по инфекциозни болести към УМБАЛ Свети Георги ЕАД- Пловдив

Завършихме успешно проект за изграждане на четири броя асансьорни шахти, доставка и монтаж на асансьорни уредби със съдействието на наши партньори за всички блокове на Клиника по инфекциозни болести към УМБАЛ Свети Георги ЕАД- Пловдив.

Пристрояването-болничен асансьор е с метална конструкция и фасадни стоманени панели с пълнеж от минерална вата. Асансьорът е проходен, с три броя спирки и осъществява връзката между двата етажа, както и връзка от външния терен до етажите. Той е необходим за транспортиране на болни на легло между етажите, както и пациенти директно от външната среда до интензивното отделение. Асансьорът е ситуиран в максимална близост до асфалтовия път, за да е добре достъпен за линейки. Пристрояването не е предвидено да бъде използвано свободно от пациенти и посететели, а само от лекари и специализирани екипи.

Изпълнени са и довършителни СМР, за да се възстанови околното пространство, както отвън, така и отвътре -частично е подменена дограмата, вътрешни стени и витрини, обновени са подови настилки и облицовки, оформени са външни стълбища.

Остави коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван.