Референция от комплексен онкологичен център, Пловдив

Референция от комплексен онкологичен център, Пловдив

Удостоверение

„Комплексен онкологичен центьр – Пловдив“ ЕООД дава настоящето удостоверение на „ЦИД – АТЛАС“ ЕООД в уверение на това, че същата изпълни строително — монтажните работи на обект: „Ремонт на База 1 и База 2 на „IСОЦ – Пловдив“ ЕООД, находящи се на бул. „В. Априлов“ No 15а и бул. „Ал. Стамболийски“ N• 2а, със следните параметри:

• Срок на изпълнение: 20 дни, от 13.06.2012г. до 09.07.2012г.
• Обща стойност на изпълнените строително – монтажни работи: 158 816,76 лв. без ДДС

Видове работи: Външен гараж за опасни отпъдъци:Циментова замаска подова, хидроизолация на покрив, изкоп за водопровод и ел. захранване, полагане на кабели, боядисване с латекс, фасадно боядисване, стъргане на стара боя по метални врати, козерка от метална конструкция и поликарбонат. Вертикална планировка, озеленяване, фасадии обработки: Демонтаж и монтаж на нови тротоарни плочи, градииски и улични бордюри, механизираи и ръчен изкоп, пясъчна основа, насти.тпса от бетонови блокчета за паркинг, външна вароцилегеитова мазилка, фасадно боядисване, щампиран бетон по площадки и стъпала и др. Нова площадка за кислород: Ръчен изкоп, направа на кофраж, монтаж на заварени мрежи, полагане на бетон. Ремонт на санитарно помещение до Зала за химиотерапия: Демонтаж на стара и монтаж на нова ал. дограма по врати и прозорци, демонтаж на смесителни батерии, тоалетии казанчета и чинии, фаянс. Монтаж на ВиК инсталация от полипропиленови u PVC тръби. Инженеринг за изграж,дане на метална конструкция за защитен покрив но химиотерапия: Проектиране, изработка, доставка и монтанж на метална конструкция. Доставка и монтанж на ЛТ55 ламарина, улуци и водосточни тръби и др. Помещение за стирилизация и автоклов: Демонтаж на стара и монтаж на нова ал.дограма по врати и прозорци, събаряне на съществуващи стени. Ремонт и полагане на нова ВиК и ел. инсталации. Нови стени от гипсокортонена конструкция.

Ремонт на хирургично отделение в База 1:  Демонтаж и монтаж на нови алум.витрини, гипсокартон лепен и на конструкция под антибактериална облицовка, окачен таван, латексово боядисване по тавани. Ремонт и полагане на нова ВИК и ел. инсталации. Стенни дози за вакум и кислород.

Строително-монтажните работи бяха изпълнени професионално, в съответствие с проектните изисквания и съобразени с нормативите за качество и здравословни и безопасни условия на труд.

Убедихме се, че фирмата е оборудвана с висококачествена и модерна механизация, което гарантира успехи в работата, удовлетворяващи изискванията на възложителя.

Съвместната работа с „ЦИД АТЛАС“ ЕООД ни убеди в професионализма и коректността на фирмата.

Настоящата референция се издава, за да послужи за участие в конкурси за възлагане на обществени поръчки.

Остави коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван.