Референция №3 от УМБАЛ Свети Георги, гр. Пловдив

Референция №3 от УМБАЛ Свети Георги, гр. Пловдив

Удостоверение

Настоящето удостоверение се издава на „ЦИД АТЛАС“ ЕООД в уверение на това, че фирмата е избрана за изпълнител за извършване на строителни и монтажни работи по обособена позиция № 1 – Етап първи на обект: „Спешно отделение“; строеж: „Основен ремонт и вътрешно преустройство на спешно отделение /сектор В/, сграда с идентификатор 56784.510.84.2 към УМБАЛ „Св. Георги“ ЕАД, местонахождение: в ПИ с идентификатор 56784.510.84, кв. 2, по плана на Парк „Отдих и култура — юг“, гр. Пловдив.
Договор за възлагане на обществена поръчка № ПО-59-12/08.05.2012г. Разрешение за строеж № 433/27.10.20 ] 1 г. Стойност: 1 378 573,46 лв. без ДДС Срока на изпълнение: 39 календарни дни, с Възлагателно писмо от 12.11.2012г. Изпълнението на предвидените СМР бе разделено на етапи с периоди на прекъсване, като срокът за изпълнение бе спазен.
В обекта са извършени строителни работи по части: АС, Конструкции, Електро, ВиК, ОВК и Медицински газове, включващи следните основни СМР: – смяна на дограма, направа на фасада, доставка и монтаж на интериорни витрини, пожаро и износоустойчива настилка по подове, настилка от теракотни и фаянсови плочи, бетонова настилка, антибактериални окачени тавани, тавани тип Кнауф, преградни стени; ВиК работи — направа вътрешен водопровод и канализация; ОВИ работи — климатизация на операционни — доставка и монтаж на вентилационни камери, смукателна вентилация, климатизация на помещения; част Електро: доставка и полагане на кабели, тръби, скари, направа заземителна инстапация, доставка и монтаж ел. табла, осветителни тела, контакти, ключове, инсталационни панели, пултове за управление, повиквателни уредби, светлинна индикация, радиоуредба и др.; направа, настройка и привеждане в работно състояние на ложароизвестителна система; доставка и монтаж на медицински газове.
След приключване на ремонта в обекта е съставен Констативен акт, образец № 15 за установяване годностга за приемане на строежа от 15.04.2013 г. Строежът е изпълнен съгласно одобрените инвестиционни проекти. Строителните дейности, възложени на „ЦИД АТЛАС“ ЕООД се изпълняват в съответствие с нормативни и договорни изисквания. В съвместната си работа се убедихме, че компанията разполага с квалифициран инженерен и технически персонал и с необходимите ресурси за изпълнени строителни обекти. Настоящето удостоверение се издава на „ЦИД АТЛАС“ ЕООъв връзка с участието на фирмата в процедури за възлагане на обществени поръчки и навсякъде другаде където е необходимо.

Изп. Директор:
Проф. д-р Карен Джамбазов

Септември, 2014г.

Остави коментар

Имейл адресът Ви няма да бъде публикуван.