Любен ПашевКои сме ние?

Вече 30 години фирма ЦИД-АТЛАС успешно се развива в областта на инжeнеринга, строителството, обзавеждането и оборудването на промишлени, жилищни и офис сгради, както и на болнични заведения, детски градини и учебни заведения.

 

Какво предлагаме?

Ние предлагме строителство до ключ – груб строеж и довършителни дейности на жилищни, обществени и промишлени сгради, включително:

  • ВиК – ремонт на вътрешни и външни водопроводи;
  • Ел. инсталации – частична подмяна и/или ново изграждане;
  • Отопление, Вентилация и климатизация (ОВИ);
  • Метални конструкции;
  • Дограма.

 

Нашата успешна практика във времето:

Голям брой от успешно приключени проекти, зад които стои стремежът ни към усъвършенстване, оптимизация на процесите и предлагане на най-качестената услуга на нашите клиенти. Ние залагаме на качество, ефективност и лоялност към нашите клиенти, партньори и служители.

 

БДС ISO 9001:2015, BS OHSAS 18001:2007 I EN ISO 14001:2015

Следвайки политиката си на развитие ЦИД-АТЛАС ООД внедри интегрирана система за управление на качеството, околната среда и здравословните и безопасни условия на труд, съгласно изискванията на международните стандарти.

 

Надежден партьнор

Дългогодишният ни опит и професионализъм, съчетани с високото качество на извършваните от нас дейности, са причината много от нашите клиенти да препоръчват ЦИД-АТЛАС ООД като надежден строител и коректен партньор. В подкрепа на това са удостоверенията и благодарствените писма. ЦИД-АТЛАС е член на „Българска търговско промишлена палата“ и „Камара на строителите в България“.